RO Retele sociale acasa home email Facebook Flickr
  
line
   Master
   Burse
   Scoala de Vara
   Testimonial

Pentru mine intalnirea cu masterul GRSSS a fost dragoste la prima vedere, fiind “sedus” prin tematica abordata, inca de la primul curs. Am fost intampinat de cadre universitare si colegi deschisi, dedicati, cu spirit liber, open-minded. O experienta unica pe care este bine sa n-o ratezi, o poarta de acces catre noi relatii socio-umane, contacte, situatii si opinii. Mi-a placut atat de tare incat nici nu stiu cand au trecut cei doi ani de studiu. Dinamica formidabila a curriculei, calitatea informatiilor primite, posibilitatea reala de implementare a cunostintelor in perioada cursurilor cat si dupa finalizarea lor, reprezinta punctele forte ale acestui program de master.

“Some people come into our lives and quickly go. Some stay for a while, leave footprints on our hearts, and we are never, ever the same.” – Flavia Weedn

 

Ioan Petre (ioan.petre@carusel.org)
Proiecte

 

 

Asociatia Carusel organizeaza, impreuna cu Chef Cezar Munteanu și sub inaltul patronaj al Ambasadei Olandei la București, cea de-a treia editie a evenimentului umanitar „Sarbatorile sunt pentru toti!”, in data de 16 decembrie 2014.Chef Cezar Munteanu, echipa Carusel si studentii Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala de la Universitatea din Bucuresti vor gati mancare calda in cadrul restaurantului “La Mama” din Piata Alba Iulia si apoi o vor distribui persoanelor marginalizate si excluse social din Centrul Vechi al Bucurestiului.Evenimentul din acest an se desfasoara in parteneriat cu Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Master Grupuri de Risc si Servicii Sociale de Suport, Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania, Asociatia Accept, Asociatia React, Romanian Harm Reduction Network, cu sprijinul Selgros Cash&Carry Romania, Restaurantul La Mama, Naturelo, Kotanyi, Orkla Foods Romania, Angst, Food Box, Noeland, Tiparituri.ro, Somaro, Bunatati de Topoloveni, Crama Oprisor. Agenda evenimentului:

09:00 - 13:30 - Chef Cezar Munteanu gatește in bucataria restaurantului La Mama din Piata Alba Iulia, nr. 2, Bucuresti;

13:30 - 14:00 - Conferinta de presa, participa doamna Anke ter Hoeve, Seful adjunct al misiunii si Consilier al Ambasadei Olandei in Romania, Chef Cezar Munteanu si Marian Ursan, Presedintele Asociatiei Carusel.

13:30 - 18:00 - Pregatirea si distribuirea pachetelor in Centrul Vechi al Bucureștiului.

 

 

 


 

 

 

Grupuri de Risc se alatura campaniei „Credem in solidaritate”! Aceasta este o campanie de constientizare cu privire la HIV/SIDA organizata in Bucuresti, in perioada 26 noiembrie – 18 decembrie 2014, cu ocazia Zilei Mondiale SIDA.


Ziua Mondiala SIDA reprezinta o oportunitate de a valorifica puterea schimbarii sociale pentru a pune oamenii pe primul loc si pentru a elimina decalajele intre persoanele care au acces la servicii de prevenire HIV, testare, tratament si ingrijire, pe de o parte, si persoanele care sunt lasate in urma, pe de alta parte. 


Campania „Credem in solidaritate” isi propune sa creasca nivelul de constientizare in randul populatiei generale cu privire la nevoia de a fi solidari cu persoanele care sunt la risc de infectare si cu persoanele care traiesc cu HIV. Aceste persoane nu trebuie sa fie singure in demersurile pentru imbunatatirea accesului la servicii de prevenire, testare si tratament HIV si impotriva discriminarii si stigmatizarii asociate cu HIV. Oricine se poate alatura acestui demers. Un gest simplu, plin de incarcatura, este sa porti in piept fundita rosie, simbolul international de solidaritate cu persoanele care traiesc cu HIV.

 

  

  


Asociatia Carusel organizeaza, in data de 19 decembrie 2013, impreuna cu Chef Cezar Munteanu, sub inaltul patronaj al Ambasadei Elvetiei la Bucuresti, cea de-a doua editie a evenimentului umanitar „Sarbatorile sunt pentru toti!”.

 

Chef Cezar Munteanu, voluntarii Carusel si studentii Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala de la Universitatea din Bucuresti vor gati mancare calda in cadrul restaurantului “La Mama” din Piata Alba Iulia si apoi o vor distribui persoanelor marginalizate si excluse social din Centrul Vechi al Bucurestiului.


Evenimentul se desfasoara sub inaltul patronaj al Ambasadei Elvetiei, in parteneriat cu Agentia Nationala Antidrog, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, Asociatia “Chef Cezar, stil de viata sanatos”, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Master Grupuri de Risc si Servicii Sociale de Suport, Asociatia Accept, cu sprijinul Selgros Cash&Carry Romania, Restaurantul La Mama, Supremia, Naturelo, Orkla Foods Romania, Angst, Titan, Food Box, Friends Pub, Vighor, Tiparituri.ro si Pure Clean.


  

Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Asociatia Carusel si Master Grupuri de Risc si Servicii Sociale de Suport organizeaza in data de 17 decembrie, ora 18, sala 303, dezbatarea SEXUL COMERCIAL, ABUZURI VERSUS DREPTURI.

La eveniment vor participa ca invitati: Marian Ursan – Asociatia Carusel, Monica Dan – Asociatia Romana Anti-SIDA, Valentin Simionov – Romanian Harm Reduction Network, Ana Mohr – Asociatia Carusel si alti invitati surpriza.

Sunt invitati studenti, masteranzi si doctoranzi din cadrul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala.

Informatii suplimentare: Ana Mohr, Asociatia Carusel – e-mail: ana.mohr@carusel.org

 

 


 


Camerele de Injectare - Se pot salva astfel vietile consumatorilor de droguri?

Te invitam la o dezbatere bazata pe evidente stiintifice despre modalitatile prin care consumatorii de droguri pot beneficia de servicii de suport. Dezbatere se bazeaza pe experienta Olandei in dezvoltarea camerelor de injectare, vizand reducerea riscurilor asociate consumului de droguri, precum infectia cu HIV sau supradozele.

Invitat special: Daan van der Gouwe, Sociolog – Institutul Trimbos, Olanda

Evenimentul este organizat de catre CARUSEL, Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Agentia Natioanala Antidrog si Institutul Trimbos (Olanda), in parteneriat cu RHRN, ALIAT, Integration, ARAS, ANIT si Sens Pozitiv.

Sunt asteptati la dezbatere toti studentii, masteranzii si doctoranzii din cadrul SAS, precum si toti cei interesati de fenomenul consumului de droguri. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

Evenimentul are loc la SAS pe data de 15 decembrie 2011, sala 201, incepand cu ora 16:00, Strada Schitu Magureanu 9.

Pentru mai multe info despre camerele de injectare, dati click aici.


 • 07.07.2020 <br /> Admitere 2020 ...
 • 18.06.2019 <br /> Admitere Master 2019 ...
 • 18.06.2019 <br /> Scoala de Vara 2019 ...
 • 06.06.2018 <br /> Scoala de Vara 2018 ...
 • 06.06.2018 <br /> Admitere Master 2018 ...
 • 14.12.2014 <br /> Sarbatorile sunt Pentru Toti - 2014 ...
 • 29.11.2014 <br /> Campania Credem in Solidaritate ...
 • 20.06.2014 <br /> Admitere 2014 ...
 • 06.05.2014 <br /> Scoala de Vara 2014 ...
 • 06.05.2014 <br /> Scoala de Vara 2013 ...
 • 18.12.2013 <br /> O masa calda pentru Sarbatori reci ...
 • 16.12.2013 <br /> SEXUL COMERCIAL, ABUZURI VERSUS DREPTURI ...
 • 31.07.2012 <br /> Scoala de Vara 2012 ...
 • 31.07.2012 <br /> Admitere 2012 ...
 • 23.11.2011 <br /> Camerele de Injectare - Se pot salva astfel vietile consumatorilor de drogu ...
 • 07.11.2011 <br /> Roma Harm Reduction Scholarship Program 2011 ...
 • 08.09.2011 <br /> Mai multe locuri finanţate de la bugetul de stat ...
 • 01.09.2011 <br /> 1 Septembrie 2011 - Incep inscrierile pentru Masterul Grupuri de Risc ş ...
line
UNODC   CNCD     OSI    RHRN    CARUSEL     ERSTE
line
Acasa    Master    Burse    Scoala de Vara    Proiecte    Parteneri    Contact   
Site dezvoltat cu asistenta tehnica si financiara din partea United Nations Office on Drugs and Crime (UNODC)
Copywrite @2011
Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala